De Blue Dot Energy

De "Blue Dot Energy" helpt zieke cellen te regenereren zodat lichaam en geest zich weer kunnen gaan bewegen en herstellen.


Regenesis-Touch en Regenesis Healing gebruiken de Blue Dot Energy om cellulaire energie in ons lichaam en bewustzijn op te wekken die alles wat vast zit weer in beweging brengt. Emotionele, spirituele, mentale of lichamelijke problemen kunnen zich zo weer gaan helen. Je leert als cursist deze energie op te wekken op een heel simpele manier zoals oude volken dat ook al deden. Zij gebruikten deze energie omdat ze en veel dichter bij de natuur stonden en wisten dat het werkte. Dit noemen we de Blue Dot Energy

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode die ons zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk kan versterken en versnellen en zieke cellen lijkt te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

De bron van de Blue Dot Energy

Een bevrucht eitje wordt een foetus door zichzelf voortdurend te delen. Als er twee-en-dertig cellen zijn begint de foetus selectief cellen te scheppen, gebaseerd op het DNA patroon, de unieke blauwdruk die in elke cel aanwezig is. Dit proces is bij de geboorte nog niet voltooid. Met de voltooiing van het foetale proces, als de baby ongeveer vijf maanden oud is, gaat de cellulaire energie ‘slapen’ in de vorm van ‘kleine blauwe stipjes’ binnenin elke celkern.

Naast de generieke levenskracht energie is het gebruik van onze eigen oer-energie in onze cellen (DNA) een onmisbare en extra krachtige toevoeging in het genezings proces.

De Blue Dot Energy (de cellulaire energie) maakt Regenesis uniek en zeer krachtig en effectief.


De levenskracht energie is de generieke energie die in alle gewone Healing methoden wordt gebruikt.

De Blue Dot energy is "indestructable" of anders gezegd onverwoestbaar.

Robert Rasmusson onze Amerikaanse leermeester zegt hierover: “de Blue Dot Energy in de cellen kan niet verwoest worden als ze weer geactiveerd zijn, ze zijn juist in staat zieke cellen te re-genereren zodat het lichaam zich weer blijvend kan herstellen”.


Robert Rasmusson,

Regenesis Healing Therapy

De Blue Dot Energy is een soortgelijke energie die door sommige organismen zoals salamanders wordt gebruikt om een nieuw lichaamsdeel te scheppen (ledematen, staart).

Wilhelm Reich beschreef in 1945 deze energie als “kleine blauwe stipjes” binnenin elke celkern.

Wilhelm Reich, bevestiging Blue Dot Energy

Gebruikmakend van hoog vermogende microscopen ontdekte de wetenschapper Wilhelm Reich dat de Blue Dot Energy die Robert Rasmusson gebruikte zichtbaar was in elke cel van het lichaam.


In het midden van de jaren 70 van de vorige eeuw, breidde een groep wetenschappers aan de zuidkust van Australië het werk van Reich uit door het regeneratieve vermogen van kleine soorten salamanders en zeesterren te bestuderen.

Met behulp van gevoelige elektronische apparatuur, ontdekten zij een meetbaar energieveld dat in het lichaam aanwezig was terwijl de organismen een nieuw lichaamsdeel aan het herscheppen (Re-genesis) waren.

Gedurende het verloop van het onderzoek beviel een van de vrouwen van de groep. Omdat het kind werd getest, werd ontdekt dat de baby een gelijksoortig energieveld manifesteerde als de organismen die bestudeerd werden. Vervolg onderzoek wees uit dat alle baby’s die getest werden dit zelfde energieveld manifesteerden tot ongeveer vijf maanden na de geboorte. Op deze unieke regenererende energie is Regenesis gebaseerd.

Regenesis-Healing Therapeuten

Mensen zoals jij, ook zij kwamen in contact met Regenesis. Klik eens op hun website om te zien waarom ze zo enthousiast zijn. En we weten zeker dat ze bereid zijn te vertellen hoe ze hun opleiding bij ons hebben ervaren.

Barbara Langeveld.

Praktijk Blue Touch Energy

Aarlanderveen

www.bluetouchenergy.nl

Anoesjka van den Bogaard

Praktijk onder handen

Roelofarendsveen

www.praktijkonderhanden.nl


Rob van Keulen

Praktijk aan huis

Nuenen

Telefoon 06 48650105

De Basis methode van Robert Rasmusson heet in Europa Regenesis-Touch. Regenesis Healing is de professionele opleiding van Robert Rasmusson. De Quantum-Academy is het enige gecertificeerde opleiding instituut van de Regenesis Healing methoden in Nederland. Regenesis-Europe is de enig licentiehouder voor Europa en is ook houder van de copyrights van Regenesis Healing en zijn methodieken.

Lees hier meer over de opleiding. Je wordt omgeleid naar de Quantum-Academy