Workshop Regenesis-Touch

Kan ik Regenesis-Touch echt leren in slechts 2 dagen? Ja dat kan echt. Regenesis-Touch is er voor iedereen, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt.

Voor deelname aan de workshop heb je geen vooropleiding nodig. De workshop Regenesis-Touch laat je stap voor stap met veel oefenen op je medecursisten zien, voelen en ervaren wat Regenesis voor jou en vele anderen kan betekenen.

Op deze pagina staan ook foto's en info van onze cursisten, de meesten hadden geen ervaring met energiewerk. Nu zijn ze werkzaam als behandelaar of therapeut en daar zijn wij best trots op.

Myriam van Keulen-van den Berg,

Regenesis-Healing Therapeut.

www.forma-nova.nl

Regenesis-Touch is een methode voor mensen, die zorg en liefde voor de medemens en de toekomst van onze kinderen hebben.

Ook voor mensen die vraagtekens zetten bij de enorme overvloed aan medicijnen en een veelvoud van medische ingrepen.

Wanneer je geleerd hebt hoe je met Regenesis-Touch kunt werken, kan je het je leven lang gebruiken. Het is geweldig om te weten dat je iets van enorme waarde hebt geleerd waarmee je jezelf en anderen kunt helen.

Irene van der Horst, Regenesis Healing Therapeut www.praktijkirenevanderhorst.nl

Hoe ziet het Regenesis-Touch workshop weekend eruit

1e dag: We heten iedereen welkom vanaf 9.00 uur in de mooie ruimte waar we ook onze heerlijk lunch serveren. Daarna gaan we om 9.30 naar de ruime ronde oefenzaal voor een uitgebreide kennismaking. Daar in een kring vertellen we je de grondbeginselen van Regenesis en de Blue Dot Energy. Hier oefenen we dan ook de Blue Dot Energy en luisteren naar de Blue Dot Energy CD (15 min).


De Blue Dot Energy methode is een unieke methode om ons eigen zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk te versterken en te versnellen en zieke cellen te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. Lees hier meer over de BlueDot Energy.


De Blue Dot Energy CD is zo gemaakt dat de informatie in je onderbewustzijn wordt opgenomen. Daarna kan je de hele dag werken met deze energie, de wondertjes zullen voor je ogen gebeuren. In het begin is het moeilijk te begrijpen dat met zo een korte oefening al zo een indrukwekkend resultaat behaalt kan worden.

Regelmatig naar de CD luisteren en het presteren loslaten verhoogd de kracht en geeft steeds meer ruimte aan het mooiste energiewerk wat je ooit hebt ervaren.

Na de lunch (60 min) gaan we beginnen met het uitleggen hoe de handposities van Regenesis-Touch werken in samenhang met de Blue Dot Energy. We oefenen veel met elkaar en zien dan ook meteen de resultaten. We oefenen de hele middag tot ongeveer 17.30 uur.


2e dag: Na even gehoord te hebben hoe het met elkaar gaat wekken we de Blue Dot Energy weer op. Daarna gaan we de hele dag met elkaar oefenen, tussendoor krijg je veel informatie waarom we bepaalde handposities doen en wat de vele mogelijkheden ervan zijn. Het is altijd weer indrukwekkend om te zien en te ervaren wat met iedereen gebeurt.

Manon Kor,

Regenesis Healing Practitioner

www.centerofconnection.nl

Mariëtte Koelma-Smulders,

Regenesis-Healing Therapeut.

Tel: +31 6 53 967 758

Behandelingen die je tijdens de Regenesis-Touch workshop van ons leert.

- Je leert de beroemde Atlastherapie van Robert Rasmusson.

Deze wordt gezien als de meest krachtige methode voor het behandelen van velerlei ziekten. In de workshop leer je veel aspecten van deze methode die volgens vele cursisten iedere andere natuurmethode ver overstijgt.


- Je leert de indrukwekkende manier om rugklachten en scoliose (S vorm in de ruggewervel) te behandelen.

Vaak is het opzienbarend om een scoliose recht te zien trekken bij een cursist, iets wat in de reguliere geneeskunde gewoonweg niet kan.


- Je leert om pijn en ontstekingen te verzachten en vaak ook al te verhelpen.

Door met een lichte aanraking op plaatsen waar pijn en ontstekingen zich voordoen kunnen deze verdwijnen.


- Je leert extra handposities voor het fysiek en emotioneel in balans brengen van de cliënt.

Robert Rasmusson stond bekend om zijn behandeling van heupen, wervels, nek en hoofd om cliënten zowel fysiek als emotioneel in balans te brengen.


- Je leert hoe je op een positieve manier met energie kan werken zonder je eigen kracht te verliezen.

Als je de Blue Dot Energy goed hebt leren gebruiken kan je nooit moe worden van de behandelingen die je geeft of negatieve emoties overnemen van je cliënt. Met de Blue Dot Energy wordt jezelf ook krachtiger en energieker, daardoor kan je de behandeling lang volhouden zonder moet te worden. Lees meer over de Blue Dot Energy.


- Je leert de basis principes voor de behandeling van de organen.

Regenesis-Touch is voor de behandeling van organen heel krachtig. De handen scheppen een energieveld wat het zelfhelend vermogen van de organen versterkt. Rasmusson deed dit op een heel speciale manier.


- Je leert de voorwaarden hoe met dieren te werken.

Met dieren werken is heel speciaal en er gelden speciale voorwaarden voor de behandeling ervan.


- Je leert de voorwaarden hoe met kleine kinderen en baby’s te werken.

Ook met kinderen en baby's kan je heel veel bereiken. Ieder moeder zou het eigenlijk moeten beheersen. Het zou het voor de moeder en het kind een stuk makkelijker maken.


Je krijgt een audio CD mee om de Blue Dot Energy thuis nog extra te kunnen oefenen.

Deze CD is al jarenlang de meest gevraagde CD op het gebied van Zelfhealing. Je kunt met de twee oefeningen/visualisaties veel problemen en ziekten zelf oplossen. Het is een belangrijk onderdeel van de Regenesis-Touch workshop om ook zelf weer gezond in het leven te komen staan. Dan kan je anderen ook helpen!


Je krijgt een uitgebreide syllabus mee zodat je thuis alles nog eens kunt nakijken en oefenen.

Daardoor is een herhaling workshop zoals die bij veel anderen wordt aangeboden niet nodig (tenzij je dat wilt).

Je leert verschillende soorten hand- en vingerposities. Dit zijn de beroemde posities op zenuwbanen die het sympathisch zenuwstelsel beïnvloeden.


Bijzondere en mooie reacties tijdens de workshop.

Het is schitterend om te zien welke mooie reacties en helingen er al kunnen optreden tijdens de behandeling die je elkaar geeft. Verbaas je over de mogelijkheden en de kracht van de Blue Dot Energy. Na deze twee dagen heb je ’goud’ in je handen; jij kunt daadwerkelijk jezelf en anderen helen. Lees hier over de Blue Dot Energy.

Wil je verder, dat kan, volg dan zoals Kees Meijaard uit Zeeland de jaaropleiding.

Of je het nu voor je eigen ontwikkeling of gezondheid wilt doen of dat je therapeut wilt worden, iedereen kan deze jaaropleiding afronden. We hebben de afgelopen 15 jaar nog nooit een cursist moeten teleurstellen. De hele opleiding is zorgvuldig, stap voor stap, op een zeer begrijpelijke manier ingedeeld. Mocht je bepaalde dingen niet zo makkelijk onder de knie krijgen dan kan je gewoon elke maand terugkomen om te oefenen op de oefendagen. Lees meer over de jaaropleiding bij de quantum-academy........


Opm. De Regenesis-Touch workshop is wel een vereiste als jij je verder wilt bekwamen en de jaaropleiding tot Regenesis Healing Therapeut wilt volgen.

Kees Meijaard, Regenesis Healing Practitioner

www.keesmeijaard.nl

Kees Meijaard zegt hierover; door het volgen van deze workshop, ben ik nog meer geïnteresseerd geraakt in deze vorm van natuurgeneeswijze. Daarna ben ik de Regenesis-Healing opleiding gaan volgen. Inmiddels in het bezit van het certificaat Regenesis Practitioner ben ik gestart met de praktijk. Bij de behandelingen, blijf ik mij telkenmale verbazen over de wonderlijke dingen die zich mogen voordoen zowel op lichamelijk als emotioneel niveau en reacties die daaruit volgen.


De resultaten zijn zo mooi met deze prachtige geneeswijze om het vermogen van het lichaam tot herstel te kunnen bevorderen. Door hetgeen wat ik mogen leren en ervaren bij de opleiding tot Practitioner, is het mogelijk om mensen te helpen hun klachten op te lossen. Ik ben heel blij dat Regenesis Therapie op mijn pad is gekomen.


Regenesis-Touch is helen met je handen op DNA niveau.

Je kunt het effectief gebruiken bij lichamelijke en emotionele problemen. Hieronder een kleine lijst wat je zoals kunt behandelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • Migraine
 • Aangezichtspijn
 • Reuma
 • Artrose
 • Fibromyalgie
 • Hart-en vaatziekten
 • Diabetes
 • Gal-en nierstenen
 • Sudeck dystrofie


 • Whiplash
 • Scoliose
 • Nek-rug-en schouderproblemen
 • Atlas correctie
 • Hernia
 • Scheefstand
 • Bekkeninstabiliteit
 • Oorsuizen

Regenesis helpt ook bij gedragsproblemen, trauma's, depressie, hoge bloeddruk enzovoorts.

 • ADHD, ADD
 • PTSS
 • Autisme
 • Emotionele trauma's
 • Depressie
 • Hoge bloeddruk