Regenesis-Touch

Deepak Chopra, de spirituele schrijver van het Boek Quantum Healing schreef. "Om een genezende reactie op te wekken, moet je voorbij alle bekende niveaus van het lichaam - cellen, weefsels, organen en systemen gaan om zo te komen op een knooppunt tussen geest en materie, het punt waar het bewustzijn daadwerkelijk een effect begin te krijgen."

Dit is precies hoe Regenesis werkt.

Regenesis = "opnieuw geboren worden"

Regenesis-Touch is een Quantum Healing methode die je gezien moet hebben om te geloven. Met slechts een lichte aanraking wordt genezing in gang gezet, zonder dat je je als behandelaar hoeft in te spannen, ademhalingsoefeningen te doen of jarenlang te studeren. Het is een zeer ontspannen manier van helen met een fantastisch resultaat.


En iedereen kan het leren ongeacht opleiding, geloof of afkomst. Denk je dat je speciale spirituele gaven moet hebben? Nee hoor, iedereen met liefde respect voor zijn medemens kan dit prachtige werk doen.

Blue Dot Energy

Met Regenesis-Touch leer je ook de onmetelijke kracht van de Blue Dot Energy te activeren. Daarmee roep je het geheim van de Quantum resonantie aan. Van het DNA tot de botten, alle cellen en systemen reageren moeiteloos op de resonantie van de Blue Dot Energy.

Uit onze meer dan 25 jarige ervaring met vele andere methoden, kunnen

we rustig zeggen dat dit misschien wel de makkelijkste methode is om te

beoefenen.

Leren hoeven je het niet meer, het is namelijk een aangeboren gave die ook jij hebt. Het is onze passie je te laten zien en ervaren hoe deze gave kunt activeren en hoe je de beste resultaten kunt behalen.

Robert Rasmusson

De uitvinder van Regenesis Robert Rasmusson liet ons zien hoe je met een simpele aanraking de ruggenwervel, bekken en schouders weer recht kunt zetten. Bij veel mensen is er een grote scheefstand en spanning op de spieren in dit gebied zonder dat ze in de gaten hebben dat dat vaak de oorzaak is van veel pijn en ongemak bij rugproblemen, bukken, lopen enzovoorts.

Wanneer de botten en/of ruggenwervel weer in in de juiste stand staan blijft het vaak ook zo, veel langer dan bij o.a. chiropractie of fysiotherapie aanpassingen. Dit komt omdat het lichaam zelf kiest hoe de botten weer op hun plaats komen. Het lichaam heeft de neiging om de aanpassingen beter te handhaven dan wanneer de aanpassingen worden afgedwongen.


Het proces is zo vloeibaar dat het lijkt alsof de botten weer op hun plaats glijden of smelten. Net als het topje van een ijsberg is de beweging van de skeletstructuur slechts het meest zichtbare en voor de hand liggende aspect van dit werk.

Lichamelijke klachten

Gedurende meer dan 80 jaar heeft Regenesis-Touch aangetoond zeer effectief te zijn bij aandoeningen van het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat is het hele systeem waardoor de mens zich kan voortbewegen.

Het valt onder te verdelen in:

  • Het passieve bewegingsapparaat, het skelet en bindweefsel kapsels die steun bieden en door middel van gewrichten bewegingen mogelijk maken.
  • Het actieve bewegingsapparaat, de skeletspieren die door samentrekken de beweging veroorzaken.
  • Maar ook bij andere lichamelijk trauma's zoals breuken, reumatische aandoeningen, pijn en ontsteking als gevolg van letsel of chirurgie. Kortom Regenesis is in te zetten bij onnoemelijk veel problemen.

Emotionele en psychische klachten

Regenesis helpt niet alleen bij lichamelijke klachten. Ook vele emotionele en psychische problemen, zoals burn-out, depressie, somberheid enzovoorts kunnen behandeld worden.


Moeten en presteren loslaten

Dat is makkelijk gezegd maar dat is het lastigste onderdeel van de hele workshop en opleiding. Iedereen is geleerd van huis uit zijn best te doen, hard te werken en vooral te presteren. Robert Rasmusson vertelde hierover "al het presteren en je best doen houdt je weg van waar het werkelijk om gaat. Genezen kan slechts als je in het Nu bent"

De Regenesis-Touch methode stelt je zo in de staat van bewustzijn te verschuiven en het niveau van je eigen lichaamsbewustzijn te verhogen.

Regenesis-Touch, far beyond the Universe

Er zijn geen filosofische of religieuze waarden verbonden aan Regenesis. Beoefenaars worden aangemoedigd om Regenesis-Touch te gebruiken in combinatie met hun eigen geloofsstructuur of spiritualiteit.


De principes achter de Quantum Healing omvatten resonantie, intentie, aandacht en liefde

Met behulp van onze intentie en aandacht in combinatie met de Blue Dot Energy zijn we in staat om een helende energie over te brengen. Quantum genezing vertrouwt op de aangeboren lichaamsintelligentie om het werk te doen.


Beoefenaars hoeven niet te weten waar botten naartoe moeten bewegen, of wat er in onze geest plaatsvind, net zo min als we nodig hebben om te begrijpen hoe onze maag voedsel verteert.


Het genezingsproces gebeurt door de aangeboren levenskracht van de lichaams- intelligentie, wij kunnen alleen maar helpen dat te activeren want het zelfhelend vermogen van ons lichaam kunnen wij als mensen nooit overtreffen.