Regenesis-Touch, Lelystad

Dit moderne centrum ligt in Flevoland, dus in het midden van het land. Een absoluut fantastische locatie met dichtbij de Oostvaardersplassen, een niet zo bekend maar prachtig natuurpark en natuurlijk het Ijsselmeer.

Tot in alle detail met zorg ingericht voor een prachtig Healing weekend. Hier geven wij zowel de Regenesis-Touch workshops als de Regenesis-Healing opleiding op een kruispunt van energetische lijnen.

Centrun Mala Huizen, rusthoekje
Regenesis-Touch locatie, Centrum Bala in Huizen

Regenesis-Touch workshop en de Regenesis Healing opleiding.in Lelystad.

We hebben nu een eigen Regenesis-Touch locatie in Lelystad. Twee prachtige ruimten van totaal 150 vierkante meter. De ruimten zijn voorzien van speciale lucht reinigers voor het verwijderen van virussen en worden op de juiste vochtigheidsgraad gehouden. We doen er alles aan om de veiligheid voor onze cursisten te waarborgen. Ok hier is de energie weer bijzonder fijn.  Bij de workshop en de Healing opleiding is een zeer uitgebreide lunch inbegrepen. Incl. koffie, thee en lekkernijen in de pauzes.

Kom je van ver? Wij hebben op nog geen 150 meter een prachtige en gezellige B&B De Valkenhorst. Er zijn natuurlijk nog meer aantrekkelijke B&B locaties.

In Lelystad zijn ook twee prachtige kleinschalige campings. Door's logies + B&B+ mini camping en camping het oppertjes aan het Ijsselmeer. 

Ga hier naar de pagina voor meer info over overnachten.

Regenesis-Touch workshops in Zuidholland

Wij geven geen workshops meer in Zuid Holland (Dordrecht) Alle workshops en opleidingen worden nu gegeven in Lelystad (Flevoland)

Adres

Apolloweg 282, Lelystad